Abstract background
Early Access Program

Vi kan det med kode. Du kan det med synet.

To måneder gratis software. Lyder det for godt til at være sandt? Måske lyder det for godt, men vi lyver altså ikke. Vi vil gerne tilbyde dig muligheden for at have indflydelse på dit nye optik-system, Opticaal. Alt hvad vi skal bruge fra dig, er din deltagelse i vores Early Access Program (EAP). Til gengæld for du lov at bruge systemet kvit og frit under hele EAP-processen.

Men hvad er Early Access Program?
EAP betyder helt enkelt, at du som bruger kan få eksklusiv adgang til softwaren før alle andre og medbestemmelse i videreudviklingen af softwaren, til gengæld for at give feedback til eventuelle forbedringer. Vi mener, at alt feedback er fantastisk feedback, og føler du dig ikke tryg ved at skifte dit nuværende software ud med vores, skal du være velkommen at bruge Opticaal sideløbende med det system, som du bruger i dag.

Hjælp os med at bygge software, som du har lyst til at bruge.

Før vi gik i gang med systemet lavede vi nogle brugerundersøgelser, hvor vi spurgte optikere hvad de ønskede fra et optiksystem. Efter vi analyserede resultaterne fandt vi frem til, at de fleste ville være glade for et system hvor de kunne registrere konklusionerne fra udmålinger - og det var det.

Simpelt, ikke? Nej, ikke helt. Vi dykkede ned i literaturen og prøvede at forstå hvad udmålinger var, hvad den famøse #7a bestod af, og ud fra det så prøvede vi os lidt frem. Da vi formodede at vi havde lavet et godt system, tog vi det tilbage til nogle af optikerne. De var ikke ligeså begejstret for systemet som vi var, og kom med nogle forbedringer. Vi lyttede, der gik nogle uger og vi prøvede igen. Og igen. Og igen. Og igen.

Efter noget tid begyndte vi at modtage komplimenter og optikerne spurgte nærmere ind til, hvornår de kunne starte med at bruge systemet. Og det er præcis her, hvor I kommer ind i billedet. Vi har brug for optikere til at teste systemet, så vi kan være sikre i, at vi ikke har udviklet et skræddersyet system til nogle få brugere, men at vi lancerer en helhedsløsning til optikerbranchen.

Hvad forventer I af mig?

Vi forstår godt, at det kan være irriterende at være en del af et intensivt forløb, hvor der skal aflægges rapporter flere gange om ugen. Det er også præcis derfor, at vi ikke har tænkt os at lave et forløb, hvor der skal gennemføres intensive interviews og udføres farveløse opgaver.

Vi ønsker helt simpelt, at I bruger softwaret og sender os feedback, hvis I synes der er funktioner der kan forbedres eller der er mangler i softwaren. Som før nævnt, er vi ikke eksperter indenfor optik og søger derfor også personer at kontakte, hvis vi f.eks. er i tvivl hvordan en bestemt udmåling bliver udført eller anden ekspertviden, som kun I kan ligge inde med - alt feedback er jo fantastisk feedback.

Hvis dette har vækket din interesse, er du mere end velkommen til at skrive dine kontaktoplysninger i felterne nedenfor, så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.

Deltag i vores Early Access Program

Hvor mange brugere skal bruge systemet?